Меню

Избрани новини

Пикантерии

Биологичната майка на осиновената Нети заченала след новогодишен банкет

Актрисата плод на случаен флирт

 

Антоанета Добрева-Нети се родила след случаен флирт, стана ясно от предаването „Търси се” по bTV.

Баща й Петко Кръстев, актьор в Плевен, бил голям Дон Жуан на младини. Той разказа, че буквално бил изумен от красотата на биологичната майка на Добрева Джилда.

„Като я видях, направо ми паднаха пломбите, беше една от най-хубавите българки”, спомни си той. Двамата имали мимолетен флирт, който не прераснал в нищо сериозно, а детето им било заченато точно на Нова година.

"На Нова година се случи това, което е трябвало", разказа биологичната майка Джилда в първото си телевизионно интервю, писа HotNews.bg.

След празника, Петко спрял да я търси и да й се обажда. Тя пък не настоявала да се чуят. Не знаела и, че е бременна, защото имала цветна бременност.

"Тогава нямаше място за дете от извънбрачна връзка”, обяснява биологичната майка, която родила Нети в Плевен по времето на комунизма, когато нравите не приемали незаконните деца.

 

Нети и биологичната й майка Джилда си приличат изумително много

 

Тя била убедена от лекарката си да остави за осиновяването детето, защото двама много сериозни професори от София вече няколко години чакат за здраво бяло бебе.

Това били осиновителите на Добрева, които вече са покойници. Бащата, който отгледал Нети бил загубил дъщеря с името Антоанета, затова избрал да кръсти и новото си дете със същото име.

 

 

Точно смъртния акт на първата Антоанета намира Нети след смъртта им и така разплита цялата семейна история, достойна за роман.

Нети е останала в дом за деца в Плевен 6 месеца, преди да я осиновят, а наскоро го посетила отново като част от кампанията по превенция за изоставянето на деца.

„Няма как да го помня, но още с влизането си знаех, че съм била тук и преди”, разказа изключително развълнуваната актриса, признавайки, че миризмата на учреждението й била позната.

С Джилда, която от години живее в Германия, се чула за първи път по телефона и веднага разбрала, че е открила истинската си майка, защото гласовете им си приличат напълно.

 

Джилда пък разказа, че много искала да открие изоставеното си дете, но все удряла на камък.


На баща си с когото са семейни приятели и колеги, Нети съобщила новината, че му е дъщеря по време на курорт във Варвара, тъй като той от години е част от компанията, с която с мъжа й Дони почиват на морето. Той пък съобщил на сестра й Александра Кръстева, водеща по bTV, с която двете веднага си допаднали.

Децата на Нети и Алекс от тогава обичат да си играя постоянно заедно, като истински братовчеди.

 

Александра Кръстева от bTV е сестрата, която Нети открива години по-късно

 

 

 

*article=6347*]

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати