Меню

Избрани новини

Риалити

Биляна Гавазова рекламира новия си бизнес покрай „Черешката“

Бившият кадър на bTV заложи на националната кухня.

 

Познатата телевизионна журналистка Биляна Гавазова открехна вратата към живота и кариерата си след едногодишна пауза от ефира в предаването „Черешката на тортата“.

 

Тя заложи на традиционни продукти и основно народни гозби, защото вярва в магията на българската кухня. Десертът пък бе лек трицветен крем по семейна рецепта, който журналистката приготви със свекърва си. Ефектът на домашната ракия бе усетен мигновено от гостите и доведе след себе си цунами от смях, искрени разговори и положителни емоции.

 

Неслучайно бившата водеща на сутрешния блок на bTV избра да покаже свекърва си пред зрителите.

 

През годините многобройни писания твърдяха, че първоначално родителите на мъжа до водещата Тодор били против любовта му с амбициозната провинциалистка, която на всичко отгоре е мюсюлманка, припомня Hotnews.bg.

 

 

Недобросъвестни репортери дори твърдяха, че Биляна иска да бъде омъжена от ходжа, но това се оказа лъжа, защото тя избра скромна гражданска церемония през пандемичната 2020 г.

 

Биляна неведнъж е показвала любовта си към свекърва си Ани. Изненадващо на 17.01., докато вървеше Черешката телевизионерката обяви, че създава своя рекламна агенция.

 

Тя показа съдружничката си Тереза Захариева-Апостолова, с която се познават от 15 години.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gavazova B. | B&T Communications (@bilyanagavazova)

 

„Две момичета със смели сърца и с добри мисли. Изминали своя журналистически път в най-големите български медии и силно убедени, че 20-годишният ни опит тежи много, но е само стабилната основа. До „покрива“ на мечтите се стига с много работа. Без да спираш да учиш. „Колкото повече, толкова повече“ – е казал Мечо Пух. ... Тереза много вярва в това. А аз вярвам в нея!“, обясни новоизпечената рекламистка.

 

„Изпитвам страх, притеснение, но и огромна радост – всички човешки емоции, свързани с едно ново начало, и знам, че мога, че можем. Летим от щастие. Работим с кеф, вдъхновение и усмивки на лицата“, не крие вълнението от новата решителна стъпка тв водещата.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати