Меню

Избрани новини

Риалити

Алекс Сърчаджиева ще води “Аз обичам България”

Алекс Богданска и Зейнеб се конкурират за танцовото шоу “Денсинг Старс”

 

bTV възражда стари, позабравени, но успешни формати, които обикновено свързвахме с телевизия NOVA.

В предстоящия пролетен тв сезон медията ще заложи на играта, в която два отбора демонстрират знания на тема Родина - „Аз обичам България“ и танцовото риалити шоу „Денсинг Старс“, което вървя от 2008 до 2014. година, но след това спря.

Интересен е въпросът кой ще води тези две предавания.

До спирането си „Аз обичам България“ бе с домакин Евелина Павлова. Дали обаче тя ще продължи? Не!

Нейното място вече ще заеме Алекс Сърчаджиева. Актрисата, която води всяка събота и „Животът по действителен случай“ по bTV, ще е лицето на патриотичната игра, пише "Филтър".

Двете предавания се записват предварително, но въпреки това на Алекс няма да й е никак лесно, тъй като тя ще трябва да съчетава тези ангажименти с театралните представления, в които участва.

 

 

И докато за „Аз обичам България“ всичко е ясно, то за „Денсинг Старс“ нещата не стоят така.

Не е ясно дали на две популярни дами ще бъде поверено предаването или ще се разчита на една водеща. Едната е Алекс Богданска, а другата - Зейнеб Маджурова.

И двете имат телевизионен опит и със сигурност тази задача едва ли ще ги затрудни. В излъчените четири сезона на „Денсинг Старс“ досега водещи са били Радост Драганова и Тодор Колев, Елена Петрова и Димитър Павлов, Алекс Сърчаджиева и Краси Ранков, и пак Алекс, но този път с Калин Сърменов.

И докато първите два сезона са излъчвани по bTV, то третият и четвъртият вървяха по NOVA. И на двете предавания продуцент беше компанията на Нико Тупарев.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза