Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Клюкарник

Усмивки от старите ленти! Вижте кючекчийката Малина преди да стане певица (видео)

Певицата мята гюбеци пред лицето на Тодор Колев

Чалга динозавъра Малина е прочута не само с хубавите си песни, но и с изкусителните танци, които върти с ханша. Не е тайна, че родената в Севлиево пайнерка е тръгнала първо като танцьорка на кючеци.

С кръшните си танци дипломираната ветеринарка може да възбуди и покойник и това е видно от рядък клип, на който попадна репортер на LifeOnline.bg.

Това е един от малкото съхранени записи на групата на Джаго Трайков - Джипси авер с участието на Малина. През 1995 ромския Павароти гостува в предаването на Тодор Колев „Как ще ги стигнем...“, тогава тя обикаля страната с оркестъра и радва посетителите на кръчмите.

На ретро видеото Малина е облечена с разголен син кючекчийски костюм и мята гюбеци пред лицето на Тодор Колев на фона на песента Гилям даде тудересте. Приликата със сегашния вид на певицата е едва доловима, но източници на LifeOnline.bg, потвърдиха самоличноста на ориенталската танцьорка.

Професионално, Малина се е занимавала с народни танци в продължение на 11 години, а по-късно и с ориенталски, като танцьорка в оркестъра на Джаго. В началото на 90-те години има издадена видеокасета с групата – „Магията на ориенталския танц“.

Освен танцьорка и певица, Малина е единствената жена картотекиран футболен мениджър у нас.

МалинаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати