Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Звездите

Деси Слава избра за орисница на малкия Борис тази своя колежка (снимки)

Деси почерпи приятелки за 40-те дни на бебето си

Фолк певицата Деси Слава събра приятелки на погача и сладък ликьор за да представи новородения си син Борис на неговите 40-дни. Пайнерката стана майка за втори път в края на миналата година, а сега когато настъпи момента, покани колежки и близки за орисници на сина й, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

По стара традиция представянето на бебето пред света с се прави с погача за здраве. На това събитие присъстват само най-близките и позитивни жени, които носят подаръци и паричка за бебето, и сладко за майката - орисници. Яде се предимно сладко и лек ликьор, за да е сладка кърмата на майката.

Всяка гостенка, подобно на феите от приказката за „Спящата красавица”, поднасят подаръците на „мъничето”, наричайки животът му да е изпълнен с щастие, късмет, здраве, любов, разум, богатство, благополучие,… това е така нареченото „орисване“.

На снимките споделени от певицата се вижда, че сред орисниците са колежката й Лорена и съседката й Наталия Гуркова, която по-рано подари бебешки дрешки на певицата.

От таговете в Инстаграм пък става ясно, че наскоро родилата Магда също е дала своята орисия на малкия Борис. Учудващо Галена не е върнала жеста на приятелката си Деси Слава. Припомнете си, че Деси се отзова на поканата да ориса бебето на Галена, сега обаче живеещата в старата столица певица не е намерила време да се отзове на поканата.

 
 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати