Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Пикантерии

Моден гаф! Стилистката на Емануела дублира палтото на Цеца (снимки)

Почти едновременно стилистите на двете певици избраха един и същ стайлинг

Стилистката Ива Атанасова явно е в течение на най-новите модни тенденции, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Известната пееща модистка отново уцели десетката с избора на визия за новото видео на Емануела.

Следвайки модните течения Ива избира едно от най-актуалните палта за този зимен сезон за кадрите на певицата с жива черна овца - главна героиня във филмчето към песента „Нотариално заверен“, което Емануела засне в неделя.

Както LifeOnline.bg първо писа, екипът реши да замени манекенките и танцьорките с черната овца на име Дари.

Именно за тези кадри Атанасова се спира на луксозното палто с дълъг косъм без да предполага, че аналогичен стайлинг е избрала и сръбската фолк звезда Цеца.

Кадрите на Цеца със същото палто се появиха ден след снимките на видеото на Емануела, и това е поредното доказателство, че звездата на Пайнер и нейната стилистка са винаги в крак с най-новите модни тенденции.

 

Цеца и Емануела с еднакъв усет за модаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати