Меню

Избрани новини

Пикантерии

Жоро Тошев се заклещи между двама голи мъже… (пикантна снимка)

Шокиращият кадър е заснет в чужбина

 

Журналистът Георги Тошев (53) е прочут ценител на изкуството и не пропуска събитие, което си заслужава да се види, дори ако трябва да пропътува хиляди километри.

 

На редакционната си поща в LifeOnline.bg получихме снимка, която първоначално ни шокира. На нея се вижда елегантния културтрегер между двама чисто голи млади мъже.

 

След като се отърсихме от първоначалния стрес осъзнахме, че това най-вероятно е някаква арт инсталация, за която не сме и предполагали.

 

Оказа се, че кадърът е заснет най-вероятно в Кралската академия в Мейфеър, където се е състояло честването на световноизвестната художничка Марина Абрамович.

 

Виж нецензурираната снимка в Телеграм каналът LifeOnline.bg ТУК!


Всъщност Кралската академия по изкуствата възпроизвежда пърформанс на Абрамович от 1977 г..

 

За целта са наети млади мъже и жени, които да стоят голи на вратата един срещу друг, а посетителите са принудени да се промъкват неудобно между тях в нова версия на скандална арт инсталация.

 

 

Оригиналното изпълнение на Марина Абрамович и тогавашния й партньор Улай доведе до извикването на полицията в Болоня, Италия през 1977 г. 

 

Сега представлението, наречено Imponderabilia (Незначимост, ита.), е част от честването на творчеството на Абрамович.

 

Именно там българският журналист е бил принуден да се провира през тясна пролука между голите изпълнители, а камера е увековечила случилото се. Георги Тошев неведнъж е снимал Абрамович за своите документални предавания по bTV.

 

 

Самата художничка е участвала в новата изложба, като Абрамович, която сега е на 74 години, е ръководила семинарите за подбор на младите артисти, които ще участват в представлението. 

 

Честването на Абрамович включва снимки, видео и изпълнения на повече от 50 произведения от цялата й кариера.   

 

Кураторът на шоуто Андреа Тарсия споделя пред Дейли Мейл: „Когато беше представено за първи път, някои хора просто се отдръпнаха… не можеха да се справят с него и не бяха напълно сигурни какво виждат.  Някои минаха. Някои доста заредени. Всъщност имаше и такива, които минаха по няколко пъти.

 

От снимката не става ясно дали Жоро Тошев е събрал смелост да се провре между голите тела, но определено изживяването би било меко казано странно. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати