Меню

Избрани новини

Клюкарник

Защо Камата не покани майка си в шоуто на Рачков? (видео)

Отношенията в семейството на Стоичков са сложни

 

Футболната легенда Христо Стоичков (55) все още е в сложни отношения с най-близките си роднини. Вместо жестоката криза заради пандемията от коронавирус да го помири с майка му Пенка, брат му Цанко и сестра му Петя, семейните им отношения са все така сложни.В неделя вечерта Камата бе специален гост във „Забраненото шоу на Рачков”. От екипа му предложили да покани семейството си и да излязат заедно на сцената. Осигурили място и за най-близките му роднини, както процедират с всички свои ВИП гости в шоуто. Героят от световното в САЩ през 1994 г. потвърдил, че ще участва заедно с двете си дъщери Михаела и Христина, както и с внучката си Миа.

 

„Няма нужда да каним майка ми, брат ми и сестра ми. Какво ще ги разкарваме до София, ще ме гледат по телевизията”, отклонил поканата вместо тях Камата.

 

 

По време на разговора си с Митко Рачков единственият ни носител на Златната топка говори на най-различни теми. Разказа, че от 33 години е неразделен със съпругата си Мариана, но дума не обели за останалите си роднини, все едно не съществуват.

 

Майка му Пенка се държала храбро по време на пандемията на село. Тя живеела сама в Ясно поле, откакто бащата на Ицо – Стоичко, починал преди 6 години. В същото време Ицо давал мило и драго за тъщата си Пепа, която му е на сърце от самото начало на брака с Мариана.

 

Като разбрал накъде отиват нещата с коронавируса, Стоичков решил да я прибере в дома си в Маями. 80-годишната майка на съпругата му имала нужда от повече внимание и грижи, понеже попадала в най-застрашената група. Освен това баба Пепа има затруднения с ходенето, тъй като навремето е минала операция за смяна на тазобедрената става, платена лично от зет й.

 

 

  

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза