Меню

Избрани новини

Фен зона

WINBET със специална промоция за Вечното дерби

Гарантиран free bet до 100 лв. при залог на живо на стойност 20 лв. за мача

 

WINBET предлага специална промоция Бонус Вечно дерби за предстоящия мач между ЦСКА и Левски на 7 април, с която регистрираните потребители на сайта winbet.bg могат да спечелят гарантиран безплатен залог (free bet) на стойност до 100 лв.

Всички потребители, които поставят залози на живо за срещата (единични или създадени с функционалността Създай залог) на стойност поне 20 лв. и при минимален коефициент 1.60 ще получат безплатен залог на стойност между 10 и 100 лв., определена на случаен принцип и без значение дали залогът е печеливш или губещ.

Веднага след уреждане на поставения залог, потребителите с квалифициращи залози ще получат в клиентските си профили предложение за бонус безплатен залог, валиден за единични, множествени и комбинирани залози на всички спортни събития на сайта winbet.bg.

 Заедно с Бонус Вечно дерби, продължава и промоцията за Залози без риск , с която всеки единичен, предварителен залог за победа на ЦСКА в мачовете на отбора до края на сезона в Първа лига, на стойност поне 5 лв., е без риск в случай, че отборът отбележи гол до 33 минута на мача, независимо от крайния изход от нея.

В случай, че ЦСКА отбележи гол преди 33-та минута на мача и в крайна сметка не спечели срещата (загуба или равен), WINBET ще възстанови залозите за победа на „армейците“ (до 100 лв.) на всички  клиенти на сайта winbet.bg. Ако отборът отбележи попадение преди 33 минута и спечели мача, клиентите, които са поставили залози за победа на ЦСКА, ще получат бонус безплатен залог за спортни събития на стойност до 20 лв.

Пълна информация за правилата и условията на тези промоции е налична на сайта winbet.bg

                                     

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.Етикети Winbet

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати