Меню

Избрани новини

Клюкарник

Възмутена от на наглостта, Соня Колтуклиева скочи на Славея Сиракова

Наследницата на футболист и гимнастичка разбуни духовете

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева Славея успя да обиди и разгневи стотици потребители на мрежата само с един пост.

В изказването си тя остро нападна майките на деца с увреждания, които от седмици демонстрират пред парламента с искане за специален закон за болните си наследници.

Бездетната Славея, е на мнение, че не държавата трябва да помага на хора, които изоставят децата си.

В дългата си славеева тирада, тя директно обяви, че й се повръща от подобни майки. След като разбуни мрежата и си навлече възмущението на потребителите, Сиракова изтри коментара си, но не и реакциите към него.

Известният журналист Соня Колтуклиева изрази възмущението си от изцепката на Сиракова и заяви, че е покрусена:

Славея, дъщерята на Илияна Раева и Наско Сираков, е написала този безчовечен, гнусен и омерзителен текст! И 4500 души са го харесали. Това ме втрещи и покруси. 
Боже, в какво общество живеем?! 
Дъщерята на двама души, които непрекъснато се възползват от държавата, които станаха милионери, защото държавата плащаше и плаща за тяхното хоби, храчи върху майките на децата със специални нужди...това е отвратително. Защо нейната майка не издържа отбора си по художествена гимнастика с частни дарения, а разчита на държавата и получава огромни субсидии от Министерството на спорта ?! Защо баща й не си купи футболен отбор и не си построи стадион, а разчита на политически връзки, височайша протекция и държавна подкрепа?!

Кой възпита тази млада жена и съмишлениците й в такава бруталност?!

Без съмнение това е политическа акция - тя цели да защити и оправдае онзи, който изтресе за майките от палатковия лагер: “да ми се махат от главата!” 
Нейните родители винаги са се слагали на властта, на всяка власт - очевидно, така са възпитали и дъщеря си.

Да е жива и здрава Славея и дано проумее, че се е озовала в униформата на нацистка...

Ето какво пише Славея:
“Слави Трифонов за пореден път утвърди своята гениалност, талант и голямо сърце! Голям си, защото приемаш лично човешките съдби, с които някои хора не намират начин да се справят. Голям си, защото тази твоя човещина помага на слабите и не се превръща в едно бреме....! 
“Системата ги убива” 
- Системата няма как да убие нещо, или някой поради простата причина, че всеки един от нас също изгражда своя собствена система. Работата ми е свързана с хора, с техните нужди, но и с тяхното безхаберие и безотговорност! Историята познава десетки случаи на родители създали потомство и на такива, които са го изоставили. Съвременната медицина дава възможност да видиш какво ти предстои, за да вземеш най-доброто решение преди всичко за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, очевидно си решила и да бъдеш майка! Когато “системата те убива” търсиш начин не само да оцелееш, но и да живееш пълноценно заради същото това дете, което си родила. Идва един момент обаче, в който се сблъскваш със собствените си недостатъци, посредственост и егоизъм. В този момент естествено посредствената ти природа е готова да обвини всичко и всеки и да си проправи път... 
- Истината е, че от такива “майки” ми се повръща! Или изоставяте децата си ( виждам го всеки път, когато ходя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), но сега го видях, заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всичко добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни, но всеки път проявява човечност, заради моментите ви на безчовечност!!!”.

И други потребители изразиха възмущението си:

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза