Меню

Избрани новини

Клюкарник

В болница по спешност оперираха Иво Танев

„Три дни бях в болница, вече ме изписаха…“

 

"Благодарен съм на най-добрия доктор - доц. д-р Радосвет Горнев и неговия екип. Оперираха ме от ингвинална херния, рутинна операция, но никога не съм предполагал, че час и половина на операция ще мога да изпитвам спокойствие и усещане, че съм в сигурни ръце“, изрази възхищението си бившият тв водещ Иво Танев.

Според него, когато нещо е добро, е хубаво да се говори за него, и не спира да хвали изключителната организация, чистота, храненето и грижите на всички, които са били до него тези дни. 

„Имаме великолепни доктори и слава на тях. Заслужава да кажем добра дума“, не пести суперлативи Танев. Още поне месец 57-годишният шоумен ще се възстановява и ще го дава по-леко, по думите му. „Много ме радват приятелите, които ми се обадиха да ме подкрепят“, сподели певецът. И да, над 400 човека пожелаха на Иво бързо възстановяване, а между тях - Златимир Йочев, Ники Кънчев, актьори, колеги и близки приятели.

„Когато стане дума за Иво Танев, първо си припомняте неговата усмивка и оптимизма, с който той неизменно е зареден. Виждате само онова вечно момче изпълнено с желание да пребори всеки свой проблем и да реализира всяка красива идея, казва Силвия Лулчева за Танев, а думите й подкрепят и от екипа на Веселин Маринов.

„Не мога да се оплача от хора които ме обичат и аз обичам“, с усмивка сподели Танев. Само преди месец приятел на Иво му подари сайт, чрез който шоуменът да представя талантите си пред публиката. “Така желаещите ще могат да разберат какви умения и постижения имам като водещ, певец и сценарист. В последните години имам много ангажименти и това е прекрасно“ сподели изпълнителят на „100 марки” и “Аладин”

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза