Меню

Разцъкай

Уникалният кулинарен фестивал Tabiet зарадва хиляди софиянци


Валя Балканска и Нели Петкова закриват днес шоуто в парк „Възраждане”

Уникалният кулинарно-музикален фестивал Tabiet - Възраждане зарадва хиляди софиянци с безплатни концерти и невероятните скари на Samer Grill House, Котилото, Чевермето и Momento и млечните продукти на мандра Опицвет. Бирата се лееше на корем благодарение на марките на Биндинг България и Биротерапия - Радебергер, Даб, Шоферхофер, Клаусталер, Естрея, Бернард, Регент, Приматор, Клостер Шайерн и Хасен.

Старт на шоуто в петък даде Николай Славеев, който вдигна гостите на крака с невероятните си фолклорни изпълнения. Гъмзата и неговото брас шоу удариха в земята феновете, които дълго след края на концерта се редяха за снимки и автографи със звездата.

Страстите в сръбската съботна вечер разпали сексапилът на Душица Грабович, а невероятният Драган Коич – Кеба отново бе на познатата си висота и остави без дъх хилядите в парк „Възраждане”.

Гръцката вечер стартира с Люси и Андреас, а Митош Йоанидис, заменил в последния момент Диогенис Франсанас, който не пристигна в София заради здравословен проблем, изпълни на висота някои от емблематичните хитове на гръцката музика.

Страхотни кулинарни презентации направиха двама от най-добрите български готвачи – Иван Звездев и Жоро Матев.

В последната днешна вечер на Tabiet – Възраждане на сцената излизат вечната Валя Балканска и Нели Петкова.

Звездите, които участваха в Tabiet – Възраждане се насладиха на комфорта на четиризвездния хотел „Вега”.  

Иван Звездев на TabietКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати