Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тони Стораро си нарисува вежди (снимки)

Снимка: Инстаграм

Суетността на изпълнителя го срещнала и с ботокса

Тони Стораро е суетен и поддържан мъж, но от години най-голямо внимание той обръща на своите… вежди. Те винаги са добре почистени, оформени и подрязани, а в годините на модното течение „вежди запетайки“, почти бяса изчезнали.

На редакционна та поща на LifeOnline.bg получихме читателски сигнал, който ни обръща внимание на окосмяването над клепачите на таткото на Фики и по-специално на новата форма, цвят и… рисунък.

Наблюдателни фенове са констатирали, че главата на клана Стораро си е направил изкуствени вежди по така модерния в последните години метод „микроблейдинг“, наподобяващ татуиране на веждите.

Наблюдателни фенове забеляза сините вежди на Тони Стораро

Актуалната техника на рисуване създава илюзията за истински вежди, но с времето избледнява, става синкава на цвят и се нуждае от подновяване. Явно това не е направил бат Тони и сега на бял свят излиза малката му тайна.

Почитателите на шоумена са на мнение, че от постоянното скубане, певецът е загубил и малкото косъмчета от рехавите си вежди и е решил да си направи изкуствени. Освен това, той е променил и формата като ги е повдигнал за да се отвори погледа му и очите му да придобият по-голяма изразителност.

Тони Стораро - еволюция на веждите

Внимателно вглеждане в поредица от снимки преди и сега на 44 годишният чалга бард, навеждат на мисълта, че през последните години суетният Тони си е боцкал и по малко Ботокс в челото и около очите, който да изглажда бръчките, но също и повдига ъгълчетата на веждите.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати