Меню

Избрани новини

Звездите

Тони Дачева празнува на 6-ти февруари рожден ден! Подготвила е женско парти за приятелки

Обещава да изненада феновете с нов албум съвсем скоро

Поп фолк легендата Тони Дачева отбелязва днес 52 години.

Певицата, която изживява истински жизнен и творчески ренесанс е в перфектно настроение за празника и с радост приема поздравления от фенове и приятели в социалните мрежи и по телефона, научи репортер на LifeOnline.bg.

Изпълнителката на „Бедни и богати“ е решила да събере близки приятелки, с които да се почерпят по повода в заведение с жива музика в Ямбол, където Тони живее.

Освен, че се радва на прекрасно здраве и лично щастие, Тони Дачева не спира да работи и дори подготвя нова продукция, която ще събере в албум, издаде самата певица пред репортер на медията ни.

Точно след месец, на 8-ми март Тони Дачева ще забавлява гостите в столичния хотел Акорд, където по традиция дамите се събират на пищно парти за да празнуват женския празник с водеща Елза Парини.

Тази година, Тони Дачева ще бъде специален подарък за празнуващите от мениджмънта на хотела.

Екипът на LifeOnline.bg поздравява Тони Дачева с нейния личен празник и й пожелава още много години на сцената!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати