Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тлъста глоба за Милко Калайджиев и купонясвалите с него баровци в Пловдив! (видео)

Полицията атакува нелегално парти в ресторант

 

Най-известният мустак в република влезе в новинарските емисии като „краля на купона“ след като пя на частно парти в известен пловдивски ресторант пред множество събрало се на рожден ден в нарушение със забраните на здравните служи.

 

За скандалните нарушения съобщиха всички големи тв канали в новинарските си емисии, като не пропуснаха да подчертаят главната роля на свиленградчанина  в забавлението.


Късно снощи полицията в града под тепетата прекъсна частно парти с близо 50 души в ресторант. Униформените се отзовали на сигнал, че в заведението, което трябва да е затворено, се вихри купон за рождения ден на собственика.При проверката било установено, че вътре са се събрали въпреки забраните хора, които не спазват дистанция, пият, пушат в нарушение на закона. Освен че била пристъпена забраната за работа на заведения и събиране на повече от 15 човека, не е спазвана дистанция, а на всичко отгоре в заведението се пушело.

 

Купонджиите направили грешка да публикува и  клипове в социалните мрежи, на които се вижда, че на шумната забава ги весели вездесъщият Милко Калайджиев.Наложило се полицаите да повикат подкрепление от жандармерията, за да прекратят купона. На собственика на заведението и на всички участници в забавата пловдивската Здравна инспекция ще наложи глоби за неспазване на мерките.

 

Междувременно е било проверено още едно заведение, където също се е провеждало подобно събиране в нарушение на здравните разпоредби.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати