Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тежък инцидент! Динко едва оцеля след като погледна смъртта в очите! (видео)

Светило в медицината спасява живота му

 

Тежък инцидент по време на работа изкара Динко Вълев от строя.

 

34 годишният бизнесмен, който навремето се прочу като Ловецът на бежанци, всъщност основно се занимава с пътна помощ за тежкотоварни превозни средства.

 

Той редовно споделя клипове от опасни акции при които вади обърнати на пътя автобуси и камиони в своя Инстаграм. Именно по време на последната спасителна акция Динко претърпя тежка трудова злополука и се размина на косъм със смъртта.

 

Инцидентът се случва край Девня, докато заедно с екипа си изправят обърната цистерна. Ямболията  е затиснат от техниката, която тежи тонове. В резултат на инцидента бизнесменът, който винаги присъства на местата където уникалната му техника работи и лично ръководи дейностите, е с няколко счупени прешлена, таз, ръка и още куп наранявания.

 

С много трудности Динко е освободен от капана, в който попада. Веднага е откаран в болница във Варна. Лекарите там признават, че не могат да извършат сложните операции, от които Динко се нуждае. Затова му предлагат да бъде преместен в "Пирогов".

 

Динко е транспортиран до София с частен хеликоптер за негова сметка.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Dinko Valev (@dinkovalev_official)

 

Спасителят на Динко обаче е голям специалист - проф. д-р Диян Енчев от "Пирогов" е извършил първата от серията тежки операции на Ловеца на бежанци, след ужасния инцидент от началото на седмицата.

 

След като се запознава със ситуацията, д-р Диян Енчев се съгласява да направи операцията. Професорът е един от най-добрите специалисти в ортопедичната травматология. Той е оперирал куп популярни личности у нас и ги е спасил от тежките наранявания.

 

Интервенцията на прешлените на Вълев е продължила няколко часа, разкри самият Динко, който е контактен и споделя, че е добре.

 

Възстановяването на ямболския бизнесмен ще след тежката травма ще е продължително. Предстои да му бъдат направени още няколко операции, след които пациентът ще трябва да премине и през редица курсове по рехабилитация.

 

Въпреки многото травми, които получава, колоритният участник от „Фермата“ и „Вип Брадър“ е убеден, че ще се възстанови напълно. Той е получил уверение от лекарите, че най-вероятно след време ще се върне към стария си начин на живот.

 

Плътно до болничното легло е и половинката на Динко. Тя му помага с всички други негови нужди и отговаря не телефонните обаждания.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Dinko Valev (@dinkovalev_official)

 

Това не е първият път, в който родолюбецът Динко поглежда смъртта в очите. Преди няколко години бившият борец се потроши при зловещ инцидент с АТВ. Ямболията пришпорил всъдехода с повече от 100 км в час, когато, неочаквано губи контрол над возилото и пада. Удря се лошо, но остава невредим. Отървава се с леки наранявания и навяхвания.


"Жив и здрав съм. Това е най-важното", каза тогава Динко, който сякаш има девет живота след като се отърва леко и след тежък инцидент на пътя. Тогава огромен камион забърсва скъпата му кола на пътя между Ямбол и Сливен.

 

Камионът му пресича пътя, а бизнесменът едва успява да предотврати зловещия сблъсък. Динко отново като котка се разминава без много сериозни травми. Откаран е в болница в стабилно състояние, като единствено има лек проблем с дишането след инцидента.

 

Сегашната ситуация е много по-сериозна и на Вълев ще му се наложи да се лекува по-дълго.

 

Екипът на LifeOnline.bg Пожелава бързо и пълно възстановяване!


 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати