Меню

Избрани новини

Пикантерии

Телевизионна водеща от BBC показва среден пръст в ефир (видео)

Снимка: кадър от предаване

След секунда тя се връща към рутинните си задължения пред камерата

 

Видеоклип на ветерана от BBC Мариам Мошири, показваща на зрителите среден пръст на живо в ефир, стана популярен в социалните медии, особено сред потребителите в Обединеното кралство.

Не е ясно защо жената е направила това, но в рамките на секунда след този жест тя започва с непосредствените си задължения, пише Mail Online.

Мариам Мошири е дългогодишен водещ на политически новини в BBC и водещ на Въпроси към министър-председателя, който е част от новинарския блок. Инцидентът с неприличния жест беше показан на живо в сряда следобед.

По неизвестни причини, малко преди материал за успехите на бившия британски премиер Борис Джонсън, Мошири показа среден пръст на камерата на живо. В рамките на една стотна от секундата пръстът изчезна и изражението на водещия на новините се върна към обичайната си сериозност.

Хората в социалните мрежи разглеждат смешната ситуация по различни начини: едни високо оценяват професионализма на Мошири, която продължава работата си, сякаш нищо не се е случило, други се смеят на чувството за хумор на жената, а трети въздишат, казвайки, да, точно това искам да правя на работа.

Mail Online отбелязва, че това не е първият път, когато водещи на BBC са хващани да правят жестове, неподходящи за статуса им.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза