Меню

Избрани новини

Клюкарник

Свалиха футболна съпруга от самолета след скандал

Арестуваната буйствала и отказала да изпълни разпорежданията на екипажа

Появиха се нови подробности за скандалния инцидент на борда на самолет на "Аерофлот" с участието на Алиса, съпругата на бившия национал на Русия Андрей Аршавин.

На 6 януари футболната съпруга бе свалена от борда на полет SU1946 от Москва за Алмати и е била предадена на полицията. Алиса Аршавина отказала да се подчини на инструкциите за безопасност. Не пожелала да постави колан на едно от двете си деца. Освен това настояла бавачката да ползва място в бизнес класа, въпреки че билетът й е бил за икономична.

От екипажа твърдят, че тя се е опитала да окаже натиск върху тях, твърдейки, че е майор от Федералната служба за сигурност.

"В събота, 6 януари, от борда на самолета за полет SU1946 "Москва-Алмати" е била свалена Алиса Аршавина, двете й деца, както и придружаващата ги жена. Причината за крайните мерки е непристойно поведение и неизпълнение на изискванията на екипажа. Решението за отстраняването на пътниците е взето от командира на самолета", обясниха в официално обръщение до медиите в Русия от авиокомпанията.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза