Меню

Избрани новини

Клюкарник

Стефания Колева станала жертва на вуду магия

Притеснила ли се е?

 

“Подариха ми вуду кукла за магия.“ Това разкри наскоро Стефания Колева. Актрисата е предизвикала „шок и ужас“ сред колеги и близки с това признание. Те веднага са почнали да звънят на звездата от “Клиника на третия етаж“, за да я питат имало ли е последици от заклинанието за нея и семейството й. „Мисля, че може би ставаше дума за добра магия“, успокоила ги Колева, но според хора от актьорската гилдия тя просто е целяла да успокои духовете. Стефания обаче не спестява друга страшна истина. „Това нещо цялото беше набодено с игли!“, потръпва тя.

„Майко мила! Ама това си е вуду магия! Ти претопи ли я?“, плеснала ужасено с ръце нейната колежка Милица Гладнишка. Тя е първата в съсловието, чула от самата Колева потресаващата случка. „Не, куклата беше от плат. От бял плат“, пояснява Колева. „После разбрах, че имало магазини, в които се продавали такива кукли. Все едно за някаква шега. Ама аз тази шега не я разбрах“, разказва Стефания.

 

 

Звездната актриса доверява още, че и тя е била от известните личности у нас, спирани от КАТ за проверка. „Спират ме веднъж, не помня за какво точно. Аз отварям прозореца и само им викам: „Ака ми ceeeee!” спомня си Колева.

“Ами да как да глобиш една Стефания Колева, когато й се ака?” Произнесъл се по комичната сценка колега на актрисата. За личния живот на Колева от години се носят градски легенди, често с нулева степен на достоверност. Самата тя рядко откровеничи в медиите, но е споделяла, че трите опорни точки в нейния живот са любимата й баба, за съжаление, вече не между живите, дъщеря й и професията. Като тийнейджърка чаровната блондинка мечтаела да стане шампион по лека атлетика. За мъжете около себе си Колева упорито избягва да говори публично.

Зад гърба си топактрисата има един не особено успешен брак с аниматора Владимир Шишков, баща на единствената й щерка. Наши таблоиди написаха преди време, че Стефания бе разделила със съпруга си заради своя колега Станимир Гъмов. Връзката им обаче се оказала мимолетна и популярният актьор който привличал дамите най-вече с невероятното си чувство за хумор, се прибрал в семейното огнище при законната си половинка.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

За 1 приятел питам Тая пък кога стана "звезда"?
02.02.2024 10:37 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза