Меню

Избрани новини

Пикантерии

Срамен Херпес! Трима секс партньори съдят Ъшър, единият е мъж (+16 снимки)

Ъшър

Бисексуален ли е рапърът?

Две жени и един мъж ще съдят певеца Ъшър за това, че ги е изложил на опасност от генитален херпес и не ги е предупредил, пишат от Дейли мирър.

След като делото бе внесено в Калифорния от адвоката на знаменитостите – Лиса Блум, ще има специална пресконференция. На нея ще присъства само една от жените, а другата и мъжът искат да запазят своята анонимност.

Тримата твърдят, че са имали сексуален контакт с изпълнителя след 2012 година. Съдебната разправа идва след като преди седмици стана ясно, че звездата изплатил 1,1 милиона долара на стилистка през 2012 година, защото я заразил с полово предавана болест.

Болестта, на която са били изложени жените и мъжът, не се поддава на лечение. Ищцата казала, че Ъшър не я предупредил, че е диагностициран с инфекцията в периода 2009-2010 година.

Едната от жените правила два пъти секс с изпълнителя – един път в нейния дом в Атланта и втори път в хотел в Ню Орлиънс, съобщават от БТА.

Рапарът често провокира последователите си в мрежата с откровени снимки, наскоро той пусна дори свое селфи, на което позира чисто гол.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза