Меню

Избрани новини

Афиш

Синовете на музикантите от FSB се включват в концерт в Арена Армеец

ФСБ - концерт

От Германия пристига един от основателите на формацията Александър Бахаров

Наследниците на музикантите от легендарната българска рок група FSB се включват в юбилейния концерт по повод 40-годишнината на култовата формация. На 7 октомври порасналите деца на Константин Цеков и Румен Бояджиев ще излязат на сцената на столичната Арена Армеец редом до именитите си родители.


Румен Бояджиев младши, брат му Борислав Бояджиев и Стефан Цеков са изключителни инструменталисти, които развиват успешни музикални кариери у нас. Рок динозаврите от FSB (Формация Студио Балкантон) споделят, че синовете им са израснали с музиката и е съвсем естествено да поемат по стъпките им. Младото поколение музиканти са неотлъчно до популярните си родители по време на концертите им като част от бенда от 2010 г. насам.

На сцената на най-голямата зала у нас до Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще излезе и специално завърналият се от Германия за концерта, блестящ басист и един от основателите на FSB – Александър Бахаров.

"Мисълта да свиря след 34 години отново пред българска публика първоначално ме стресна. Тези млади хора в залата са съвсем друга генерация, с друг вкус, много от тях не са били още родени, когато свирех с ФСБ. След това обаче се сетих как се радваха младите на концертите на "Фондацията" в Мюнхен тази година, когато групата изсвири "Пак ще се прегърнем" и "След 10 години". Това едновременно ме успокои и ме направи горд, че след толкова години музиката е издържала изпита на времето. Един такъв коцерт с ФСБ след толкова години е изживяване, тръпка!”

Александър Бахаров е басист, аранжор и съавтор в албумите на групата до 1983 г., когато заминава да живее и работи в Германия.
Юбилейният концерт е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието започват от 30 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Промоутър - Moko Solution.Коментари (1)

Koko Защо не пишете как си заминаха Александър Бахаров,Ивайло Крайчовски и Петър Славов – Пъпеша oт ФСБ???
Има интересни неща…….
01.01.2021 21:22 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати