Меню

Избрани новини

Звездите

Сашка Васева прави децата си манекени (снимки)

Сашка Васева

Дупнишката мадона искала да я забравят, заради лошия й имидж

Наследниците на дупнишката мадона Сашка Васева стават модели. Христо-Никола (17 г.) и Христина-Елена (9 г.) избраха професионален път, който макар и да е свързан със сцената коренно се различава от живота на известната им майка. Двете деца заснеха пролетна фотосесия.

От снимките става ясно, че домочадието на Васева са много пораснали и нямат нищо общо с малчуганите, които всички познават от преди години. Напоследък Сашка взе драстичното решение да скрие напълно личния си живот далеч от хорските очи. Изпълнителката загърби типичната си скандалност и се отдаде на затворен живот със семейството си. Години наред никой не знаеше как изглеждат децата й, но ето, че вече се е решила да ги покаже на широката публика.

Христо-Никола е решил да стигне още по-напред в израстването си. Тийнейджърът ще дефилира на сцената на 9 април, когато ще се проведе пролетно ревю на българска модна агенция. Не е изключено по време на изявата младежът да хване окото на чуждестранни агенти, които да го поканят и на международни събития.

Бъдеще има и за Христина-Елена, която на мига впечатлява с безкрайно сините си очи. Момиченцето определено знае и как да се държи пред камерата, за да изглеждат кадрите напълно професионално. За отбелязване е и, че момиченцето поразително прилича на баща си, докато баткото по-скоро е копие на легендарната фолкпевица, пише "България днес".

"Искам хората напълно да ме забравят и да не бъда известна. Целите ми в живота оттук нататък са свързани единствено със семейството, а тази публичност ми пречи. Децата ми са големи и разбират вече неверните неща, които се пишат по мой адрес. Искам това да спре и да живея спокойно. Не съм щастлива от това, което ми беше изградено като образ през годините", коментира преди време пред "България Днес" дупнишката Мадона.

Изпълнителката често сама провокираше напрежение около себе си, разкривайки детайли от отношенията с мъжа, с когото ту се събираха, ту се разделяха.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати