Меню

Избрани новини

Музика

С пълна пара протича турнето на Бони в САЩ

Началото на турнето й беше помрачено от скандал у нас с използване на нейни звукозаписи в колаборация с друг изпълнител

С пълна пара протича турнето на попфолк певицата и актриса Бони в 8 американски и 2 канадски града.

През септември тя имаше участия в Шарлът, Кейп Код, Лас Вегас, Чикаго, Сан Франциско, Монреал и Торонто, а през октомври й предстоят в Ню Йорк, отново в Чикаго и Тампа бей.

Гостуването й в Шарлът е преминало изключително емоционало и както сподели самата Бони в социалните мрежи е било едно уникално и незабравимо преживяване, а когато е изпяла песента - ,,Първом, първом'' публиката се е разплакала.

Незабравима вечер, изпълнителката е имала и в Кейп Код, където сред зрителите е имало освен българи и много сърби, македонци и американци.

Не по-малко емоционални са били срещите й в Монреал и Торонто.

За участието си в Торонто Бони е написала в Инстаграм: "Няма по-темпераментна, жадна за хубави песни и музика, пълни с любов от българската публика. Дори и в 04:00ч. полунощ не спираха да пеят заедно с мен всяка една моя песен, бяхме щастливи заедно! Обичам ви"


 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BONI (@boniofficial) наОкт 1, 2019 в 9:32 PDT

А сега с трепет очаква гостуването си в Голямата ябълка - на 4 октомври, в Monika's Cafe Bar.

Началото на турнето й беше помрачено от нагло и безочливо използване на нейното творчество без разрешение, след като в сайтовете за видео споделяне изтече звукозаписен файл с колаборация, в която певицата уж участва, което не е така.

"Скъпи приятели, в публичното пространство се разпространява звукозапис, видеоклип с изображения с моя лик от недобросъвестни лица. Записът е с моя вокал и се твърди, че имаме съвместен проект. Същото не отговаря на истината", сподели певицата в дълго писмо до медиите, част от което поместваме тук.

"Не съм давала съгласие лика, гласа и името ми да бъдат използвани за реклама, на когото и да било.... 

Никой няма право, без да е получил изрично, писмено разрешение от съответната личност, да използвате името или изображението й, това е в нарушение на българското законодателство.

Никой, без изричното ми писмено съгласие, респ. сключен договор, няма право да използва снимки от видеозаснемане на проект, няма право да използва изцяло или частично композициите, няма право да използва отделни кадри, нито да изпълнява публично музикално произведение, над което имам права..." и т.н и т.н.

В заключение певицата заявява, че ще потърси правата си по съдебен път.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза