Меню

Избрани новини

Риалити

Русев ще защитава националното знаме срещу великана Джон Сина

Кеч звездата нарече американската мечта глупост, както са глупави и всички американци, и че България е много по-велика

Българският кечист Русев отново е в центъра на събитията в най-голямата кеч-компания в света WWE, като този път редом до него е и българският флаг. Пловдивчанинът, чието истинско име е Мирослав Барняшев, вече две седмици подред вее трибагреника пред очите на милиони телевизионни зрители в САЩ.

Причината е предстоящият му мач с мегазвездата Джон Сина, съобщава Блиц по информация на Трафик Нюз. До сблъсъка се стигна при завръщането на Сина в предаването на WWE "Smackdown", познато у нас като "Разбиване".

Американецът бе прекъснат от думите "Русев удря, Русев мачка", с които започва музиката на нашенецът. Русев също се появи на сцената на WWE за пръв път от месеци, след като му се наложи да отсъства, за да се възстанови от контузия.

Пловдивчанинът обясни, че не му харесва цялата реклама, която завръщането на Сина е получило, а за него не е била казана нито дума. Русев посочи, че американската мечта е глупост, както са глупави и всички американци, и че България е много по-велика. Така се стигна до обявяването на т.нар. Flag Match (мач с флагове).

В единия ъгъл на ринга ще бъде закачено американското знаме, а в другия - българския трибагреник. Победител ще е този, който пръв вземе своя национален флаг. Срещата ще се състои на шоуто "WWE Battleground" на 23 юли. И макар всички фенове на този тип развлечение да очакват Сина да победи, факт е и доверието, което водещите фигури в многомилионната компания показват към българина.

Да, кечът е шоу със сценарий и предизвестени победители, а не спорт, но като всеки телевизионен сериал и тук има по-главни роли и по-второстепенни. Изправяйки Русев срещу може би най-голямата си звезда Сина, WWE за пореден път разчитат на пловдивчанина да е част от важна история.

Барняшев вече е двукратен US шампион в компанията. Съвсем наскоро отстъпващият му по всички параграфи "индиец" Джиндър Махал се окичи и с най-голямата титла - WWE Championship, носена някога и от популярните у нас Ледения Стив Остин, Скалата, Трите Хикса и Гробаря, така че е напълно възможно тази или следващата година и българин да "покори" този връх на развлекателната индустрия.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати