Меню

Избрани новини

Риалити

Риалити героят Емил Каменов се умилява от малката си дъщеричка

Исполинът, колкото и да е респектиращ на външен вид, се разтапя когато гушне малкото си бебче

Риалити звездата от Монтана Емил Каменов е с респектиращ външен вид - заради високият си ръст и широкоплещестата физика, но всъщност далеч не е толкова суров по душа.

Наскоро юнакът от северозападния край стана баща на момиченце и това, по неговите думи го е направило по-спокоен и уравновесен.

Гигантът се умилява, когато след уморителния ден се прибере у дома и гушне малката си дъщеричка, а тя го погледне както той се изразява с "очичките си като маслинки".

Малката Кристиана дойде на бял свят през април тази година, а с принцесата на татко го дари жената до него Ивета Талазова.

За външния си вид двуметровият мъж коментира, че да, наистина внушава респект, и понякога именно това го вади от критични ситуации.

"Не харесвам леки жени, и леки постъпки, но не харесвам и леките мъже - има такива", казва грубоватият Гъливер, който признава, че би праснал някой, ако го извади от равновесие.

Емил Каменов стана известен сред широката публика след участията си в няколко формата като "Къртицата 2", "БИГ брадър" и туристическото риалити "Българи на три морета".

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати