Меню

Избрани новини

Клюкарник

Призна си за наркотиците – Мила Роберт проговори за зависимостите и депресиите (видео)

От НАТФИЗ щях да изляза алкохоличка

 

Певицата и артист, която умело избягва рамки, норми и клишета Мила Роберт за първи път разбули личния си живот публиччно, признавайки тъмната страна от миналото си.

 

Оказа се, че като повечето млади хора у нас, потопили се в света на изкуството и нощния живот, тя е опитала опиати и дори за кратко се е чувствала зависима от тях.

 

Наркотиците, които визира блондинката най-често били марихуана – време, в което тя и аверите й просто лудували. По-голям проблем за нея обаче били твърдите напитки.

 

„НАТФИЗ те учи на алкохолизъм“, казва дъщерята на варненката Ваня Щерева, с уточнението, че заради вредните навици, които е изградила по време на обучението си в Академията, е решила да скъса завинаги с театъра и да се отдаде на музиката, в която е намерила спасение.

 

 

Освен това, тя трудно понасяла отношението на преподавателите си, които по всякакъв начи се стараели да сринат самочувствието на младите си възпитаници, принизявайки ги унизително с обиди и лошо отношение.

 

До тежки депресии полети с алкохол и наркотици, я докарала и тежка раздяла след връзка, в която тя била дала всичко от себе си, и се надявала на същото от отсрещната страна, но се оказала „употребена“.

 

Понастоящем 27 годипната Роберт се кълне, че не пие и не поглежда към забранените субстанции. Неслучайно затова избира сегашния момент като подходящ да разкаже трънливия си опит и да даде урок на онези, които тепърва ще минат по същия път.

 

Пред Мариян Станков – Мон Дьо тя сподели, че има мъж до себе си от доста време, а любовта я въодушевява да твори.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза