Меню

Избрани новини

Фен зона

Потребителите на 8888.bg могат да спечелят 55-инчов смарт телевизор от VIP Club

 

Тази седмица един от потребителите на развлекателната платформа (сайтът) 8888.bg може да спечели чисто нов 55-инчов смарт телевизор Samsung. Потребителите могат да играят за него чрез включване в жребий в програмата за лоялни клиенти – VIP Club.

 

Всяка седмица всички регистрирани потребители могат да пробват късмета си за страхотни предметни печалби, почивки, изживявания, а ако спечелят могат и да изберат дали да вземат спечеления артикул или паричната му стойност. Това е вече позната игра сред клиентите на платформата и те не спират да следят за най-новите предложения, които сайтът им предлага като допълнителен шанс за печалба.

 

Телевизорът, който се предлага от платформата, е уникален по своему. Освен, че може да направи всеки филм или сериал специален с уникалните си цветове и тънката си рамка, той е и удобно устройство за сърфиране в интернет и гледане директно на онлайн продукции. Участието в жребия за спечелването му  се предлага на 8888.bg срещу само 30 VIP точки.

 

Освен за смарт телевизор, тази седмица всички потребители на сайта могат да участват в жребия и за един от най-тенденциозните таблети на пазара, с който работата и игрите да са удоволствие – Lenovo P11, най-новият дамски аромат, който кара всеки сам да избира съдбата си – Good Fortune by Victor Rolf и уникални Adidas маратонки - X SPEEDPORTAL, модел 2022 за винаги перфектна игра на всякакъв терен.

 

Важат правила и условия на 8888.bg, 18+

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати