Меню

Избрани новини

Фен зона

Парично възнаграждение обещава Дара, ако върнат телефона й! Какво ли се крие в него?

Певицата изгуби чантата си в Пловдив

 

Като всяко младо момиче и Дара не може без телефона си, а освен връзка с фенове и приятели, голяма част от работата й се намира в смарт устройството.

 

Комуникация с композитори, текстописци, продуценти и мениджъри. Акаунти в стримйинг платформи, разплащателни сметки и т.н.

 

Живота й е в този телефон, тя не го изпуска от ръка, постоянно е с него, какво ще прави ако не го намери, не знам…“ споделя близък, който се чуди как певицата ще възстанови изгубената информация.

 

Припомнете си, че Дара изгуби чантата си си в квартал "Капана" в града под Тепетата. Сега тя трескаво търси съдействие от пловдивчани.

 

В нея освен телефон имало още неща и важни документи, които са ценни за младата певица.


"Спешно! Изгубих си чантата в Пловдив (Капана)... А в нея има важни документи и телефон. Чантата ми е черна за през кръста. Моля, ако някой я намери да ми пише!!! Предлагам възнаграждение!" вайка се изпълнителката на "Ай, Ай".

 

За да е по-ясно за феновете какво точно е възнаграждението, тийн идолът пояснява, че наградата е в парична форма.Друго се чудят обаче феновете - какви ли снимки има в изчезналият телефон?


Дали това ще е поредната красавица, чиито интимни кадри, ако изобщо има такива, ще лъснат на бял свят? Компроматните снимки са най-сигурният способ за бърза слава и не една и две чалгаджийки и моделки нашумяха с подобни клипове и снимки.

 

Дара обаче е достатъчно популярна и обичана, и подобен пиар въобще не й е нужен.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати