Меню

Избрани новини

Фен зона

Паднаха три от четирите премии в играта 4Jackpots на игрални зали WINBET

Печалби за общо 183 000 лева зарадваха клиенти в три различни града

 

Премии в три от четирите нива в играта 4 Jackpots на игрални зали WINBET, на стойност общо 183 000 лв., бяха спечелени в рамките на едно теглене миналата вечер и зарадваха клиенти от три различни града на България.

 

Наградата от 175 000 лв. от ниво Пика на играта бе спечелена от клиент на игрална зала WINBET Младост в София, премията от 5000 лв. от ниво Каро бе клиент от Добрич, а премията от ниво Спатия бе за клиент от Враца.

 

Досега най-голямата изплатена премия в играта е 475 000 лв., спечелена от ниво Пика в началото на ноември 2022 г.

 

За тегленето на печелившите през следващата седмица, премията на ниво Пика ще бъде отново 50 000 лв. Сумата на ниво Купа вече ще бъде 20 000 лв., стойността на ниво Каро е 5 000 лв., а сумата на ниво Спатия е отново 2000 лв.

 

4 Jackpots e обединена бонус игра, в която участват активните клиенти на игралните зали WINBET в цяла България. Играта има четири различни по стойност премии – Пика, Купа, Каро и Спатия, като ниво Пика е с най-голяма стойност, а ниво Спатия с най-ниска.

 

Клиентите, които изберат да се забавляват в игрални зали WINBET, печелят талони за участие в разпределението на печалбите в играта, което се провежда всяка сряда от 22:00 ч. във всички зали на WINBET в страната. За да могат да спечелят награда в играта, собствениците на печелившите талони трябва да присъстват в игрална зала на WINBET по време на тегленето.

 

Пълна информация за правилата и условията за участие в играта 4 Jackpots е налична в игралните зали на WINBET в цялата страна.

 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати