Меню

Избрани новини

Клюкарник

Осъдиха звезда от сериала „Забранена любов“

Нарушителят отказва коментар

Тримесечна условна присъда получи една от звездите от „Забранена любов – Пламен Димов. Актьорът, който играеше Филип — по-малкия брат на героя на Фахрадин Фафрадинов, няма право да шофира поне 9 месеца и е на 3-годишен изпитателен срок, съобщава HotArena.

След като бе спипан зад волана със солидно количество алкохол в кръвта, Пламен Димов е наказан от Райония съд в Царево. Инцидентът се разиграва на 14 август, край заведение във Варвара, съобщават от полицията.

Около 3,20 часа униформени полицаи спират БМВ със софийска регистрация, а шофьорът се държи неадекватно. Проверка с дрегера показва, че има поне 1,44 промила алкохол в кръвта.

Той е откаран в ареста за 24 часа, а след това е подведен под отговорност напред съда.
Младият актьор се признава за виновен и сключва сделка с прокуратурата. След сделката Димов е наказан с 3 месеца условна присъда и 3-годишен изпитателен срок.Пламен Димов става популярен с участието си в „Забранена любов”. През 2015 става звезда с филма „Каръци”, През март тази година той участва в постановка на Народния театър „Последно изкушение”.

И въпреки че не е на щат в театъра, редовно се подвизава там. За последно в ролята на Христос, в постановката по Никос Казандзакис.

„Няма да коментираме действията на актьора Пламен Димов. В момента се съсредоточени в работата по началото на новия сезон в театъра, който започва само след дни”, обяснява пиарката на трупата Кати Попчева.

Самият Пламен Димов също отказа да коментира неприятната ситуация, при която е спипан да шофира пиян.    Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати