Меню

Избрани новини

Звездите

Орлин Горанов събра авери на плажно парти

Певецът чукна 60 и почерпи за рождения си ден

Орлин Горанов отпразнувал 60-годишния си юбилей с голямо плажно парти в собствения си дом. Гласовитият певец отдавна не бил вдигал купони за личния си празник, защото съвпадал с отпускарския сезон и почти никой от близките му не можел да го удостои с присъствието си.

Специално за годишнината обаче го уважили част от дългогодишните му другари и дуетни половинки, сред които Мариана Попова и новият й възлюбен Веселин Плачков, Катерина Евро и синът й Сашо Кадиев, колегата му Любо Киров, поетът Добромир Банев, водещата на „Х Фактор“ Алекс Раева и актрисата Диана Любенова. Орлин ги посрещнал в двора на луксозната си къща още по обяд. Софрата, отрупана предимно с алкохол, била подредена край огромния частен басейн на Горанов. Самият той приемал честитки и подаръци по бански, но от гостите му само Любо Киров се появил в същия дрескод.

Разливането на 12-годишното уиски и коктейлите започнало още в ранния следобед и приключило чак в ранните зори на следващия ден. Изпълнителят бил подготвил за гостите си както парти аксесоари, с които ги окичил, така и много ястия. Горанов се слави като отличен кулинар и този път не пропуснал с манджите си да погали небцето на звездните си приятели. Част от подаръците, които получил, също били свързани с готварството, което е негово хоби. Разочарован останал рожденикът от отсъствието на най-дългогодишната си сценична партньорка – Кристина Димитрова, която не успяла да си организира времето и го лишила от присъствието си.

Ако сте се вдъхновили от плажния стил на Орлин Горанов не пропускайте да разгледате мъжките гривни с мъниста на TrendhimКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати