Меню

Избрани новини

Риалити

Обявиха водещия, който заема мястото на мамин Сашко в "Преди обед"

Ева Веселинова също се завръща в ефира

 

Бившият панелист на Гала и екс репортер на „Господарите“ Ева Веселинова ще е новият коментатор в първата седмица на обновения "Преди обед".

 

Веселинова изчезна от ефира заради майчинство, но след отрастването на близнаците й, тя вече има повече време за старото си занимание и поетапно се завръща на телевизионният екран.

 

Тя ще бъде в компанията на ергена Евгени Генчев, а предаването се завръща в ефира на bTV на 4 септември (понеделник) и освен с нов водещ – харизматичният Петър Дочев, ще зарадва зрителите с ново студио, нова графична опаковка и куп нови рубрики с нови свежи лица, издават от медията.

 

Петър Дочев заема мястото на Сашо Кадиев до Деси Стоянова

 

Деси и Петър ще отворят вратите на новия си дом точно в 09:30 ч. за вълнуващи срещи и много забавление. Съчетанието от модерен дизайн и усещане за простор и уют стои в основата на новата визия на „Преди обед“.

 

Ева Веселинова със сигурност не е сред свежите лица, защото я гледаме вече години наред, още от времето на "Господари на ефира". След като напусна "На кафе" тя стана майка на пълен работен ден, въпреки слуховете, че се кани да започне работа в конкурентна телевизия.

 

Блондинката уж все намекваше, че предстои отново да я гледаме на екран, но това така и не се случи. Коментаторското място едва ли ще й осигури и мечтаната от нея рубрика за майки в "Преди обед", защото от предаването вече обявиха новите си лица, а тя не фигурира сред тях.

 

Деси Стоянова и ергенът Евгени ще са първите седмични коментатори

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза