Меню

Избрани новини

Звездите

Ники Михайлов патентова „Деспасито“

Фирмата му е регистрирана в разгара на лятото

Футболист №1 за 2011 г. Николай Михайлов основа нова фирма и я кръсти на най-големия летен хит "Деспасито". 29-годишният вратар, който в момента си търси отбор, явно е силно впечатлен от парчето на Луис Фонси и Деди Янки, пише ПИК.

Песента оглави музикалните класации в 47 държави и държи палмата за най-популярен видеоклип в YouTube за всички времена – с над 3 милиарда гледания.

Според Търговския реистър „Деспасито“ ЕООД е с начален капитал 100 лева и съществува от 1 август. В сферата й на дейност влиза „вътрешна и външна търговия с всякакъв вид незабранени стоки, включително автомобили, дистрибуторска дейност, хотелиерство и т.н.“.

Друг любопитен факт около фирмата е, че името й на латиница се изписва Despasito. Докато испанският оригинал на думата „бавничко“ е Despacito. Ники Михайлов не е прохождащ в бизнес начинанията.

Доскорошният национал е управител и едноличен собственик на „Гранде НМ“, с която влезе в ресторантьорския бранш. Миналата есен Ники стана представител на италианска марка за България след дълги преговори със собствениците. Той обясни, че прави значителна инвестиция в името на любовта си към марката, има 3-годишен спонсорски договор с футболния колос Милан.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза