Меню

Избрани новини

Клюкарник

Невнимателна Андреа се нарани фатално докато си играе!

Изпълнителката изгуби важен орган

Скучаещата фолкаджийка Андреа се е наранила фатално докато си играе с… фотошопа на телефона си, констатира репортер на LifeOnline.bg.

Докато „пипала“ със сочните си като кебапчета пръстчета по снимчицата си, Андреа без да иска си резнала ухото.

Резултата обаче толкова й харесал, че тя качи снимката в социалните мрежи, а всички констатираха дигиталната ампутация, която остави певачката без слухов орган.

Бившата на Кубрат Пулев е една от родните знаменитости, която систематично прекалява с обработка на снимките си.

Сред любимите й „процедури“ е стесняване на бузестото й лице, оформяне на липсваща талия, издължаване на краката и др.

Самоделките й обаче редовно предизвикват смях заради аматьорските гафове изкривяващи околната среда и анатомията дадена й от природата.

Андреа клъцна ухото си и изкриви уста за пореден урок по фотошоп

Под най-новия си кадър певицата споделя съкровените си мисли:

„Защо сме толкова изхабени? Защо като сме млади, сме страстни, смели, благородни, вярващи, а на 30 години вече сме напълно износени? Защо човек попада в емоционалния капан на прекомерната консумация, друг си пуска куршум в главата, трети търси утеха в алкохола? Защо хората задушават страха и мъките, цинично потъпквайки портрета на тяхната чиста и красива младост? Защо като веднъж паднем, не правим опит отново да се изправим. Защо като сме загубили едно нещо, не търсим друго? Защо?“

Трябва да се отбележи, че на снимката освен изчезналото ухо, за пореден път устните на бившата на Кубрат Пулев не са си на мястото, очите и носът също са пипани.

Потребителите в Instagram не спират да й правят забележки да бъде по-естествена и истинска, но тя упорито продължава да коригира снимките си.

Една от последните общи снимки на двойката Андреа - Кубрат Пулев

Припомнете си, че 12 годишната връзка на Андреа и Пулев се разпадна като ухото на певицата в края на март.

Въпреки че не са коментирали официално причината за раздялата, в светските среди плъзна слух, че боксьорът е заживял с по-млада красавица от Търговище.

Има и съмнения, че липсата на истинско семейство и деца е основната причина Амур да си събере стрелите и да изчезне завинаги от обкръжението на Андреа.

"Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот," коментира преди време изпълнителката.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

ARHEA ORG ARHEA ORG
27.02.2023 02:30 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати