Меню

Избрани новини

Звездите

Назрява скандал с филма за семейството на Гучи (видео)

Филмът за прочутата модна династия предизвика серия от скандали

 

Наследниците на прочутата модна фамилия Гучи възнамеряват да се изправят пред съда срещу създателите на премиерния филм „Домът на Гучи“ начело с режисьора Ридли Скот.

 

„Семейството си запазва правото да предприеме всички (необходими) средства, за да защитят името и имиджа си – както своя, така и на своите близки“, се казва в изявлението на наследниците на Алдо Гучи, изигран в лентата от Ал Пачино.

 

Позицията на семейството е широко разпространена вече из италианските медии. Според нея Скот и продуцентите на холивудското заглавие „не са си направили труда да се консултират с наследниците“ на модната империя преди да пресъздадат членове на семейството като „главорези, невежи и безчувствени към света около тях„.

 

 

Особено драматично според потенциалните ищци е пресъздаването на образа на Патриция Реджани (Лейди Гага) като „жертва„, смятат Гучи.

 

Според тях твърдението се потвърждава от мнения, изказвани от актрисата и певица, влязла в ролята, както и от други членове на филмовия екип.

 

Това не е първият път, в който „Домът на Гучи“ си навлича гнева на семейството. Само преди седем месеца дъщерята на Алдо Гучи – Патриция, обвини Ридли Скот, че „краде идентичността на семейството, за да генерира приходи и да увеличи печалбата на холивудската система“.

 

„Трябва да си спомним, че един Гучи бе убит, а друг отиде в затвора заради данъчна измама. Затова не може да ми се говори на мен за генериране на приходи“, с тези думи тогава Скот заклейми обвиненията на Патриция Гучи. / източник „Нюз2“

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза