Меню

Избрани новини

Клюкарник

Нашенката на „Мис Вселена“ лъсна на билборд на Таймс Скуеър (видео)

Тази вечер (18 ноември) светът ще си има нова Мис Вселена.

 

Конкурсът „Мис Вселена“ тази година се провежда в Ел Салвадор и многообразието му е ненадминато досега.

 

С промените в правилата на конкурса въведени от новата транссексуална собственичка на марката - Анни Джакапонг Джакраджутатип (Anne JKN) от Тайланд, шоуто се превърна в сцена за изява с все по-малко ограничения.

 

Така например на финала през 2023 представителките на Колумбия и Нидерландия са транссексуални жени, а Непал изпраща сладка дебеланка, която има дете. Участват и няколко представителки на мюсолманската религия от държави изповядващи шериата.

 

 

Сред участничките има и достатъчна доза латиноамериканки, за които явяването на подобни форуми се е превърнало  в професия.

 

Според източник на LifeOnline.bg запознат с технологията на провеждане на конкурса и избиране на победителката:

 

„Поне едната транссексуална ще бъде в топ 3, тайландската шефка се е подготвила. При тази не особено силна конкуренция, възможно е България да бъде забелязана, каквото и да е миналото на участничката…“, смята източникът ни.

 

Тя се казва Юлия Павликова и е победителка в конкурса "Мис Свят България". Интересен геополитически плюс за нея може да се окаже факта, че тя е плод на любовта между българин и украинка.

 

Украинските й корени може да я „избутат“ нагоре в класацията само защото в момента в страната бушува война.

 

 

Юлия е родена в Крим, но е израснала в България. Преди ден тя дефилира на сцената на шоуто с национални костюми, които повече напомняха на карнавални. Стилистите й бяха избрали златист тоалет с внушителни криле, с който тя напомняше на древногръцка богиня.

 

 

Освен целия блясък и пищност на събитието, трябва да се отбележи, че организаторите наблягат изключително много на рекламата.

 

За целта например те бяха откупили рекламно време на прочутите светещи билбордове на площад Таймс Скуеър в Ню Йорк. На тях се извъртяха клипове, представящи всички участнички, включително и нашенката Юлия.

 

Макар и да й липсва опит и увереност при тази конкуренция, българската представителка би могла да има шанс да влезе в топ 6, ако съумее да впечатли организаторите.

 

Дори и да не се случи обаче, остава ни това, че на Таймс Скуеър вече се чу името на България.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Veneta Krasteva (@venetakrasteva)

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза