Меню

Избрани новини

Афиш

Най-големият стенд ъп в България идва във Варна! (видео)

Правилно прочетохте!

 

От 8 Март 2019, когато за първи път пълнят зала 1 на НДК барабар с балконите, тези жени стават по-добрия символ на женския празник.

 

Зад проекта ONE NIGHT STAND стоят Три Жени на Микрофона с продуцент Оля Малинова и режисьор Стоян Радев. Всяка година, само веднъж те събират успели, интересни и много смешни жени на сцената на Зала 1 на НДК и представят двучасов празник за сетивата и ендорфина.

 

Варна е един от избраните градове, където това събитие се играе през лятото и за трета поредна година морската столица ще има възможност да се наслади на това, за което доста хора в София не успяха да си намерят билети.

 

В тазгодишното събитие ще видите Алекс Раева, която, по изключително забавен начин, ще ви представи здравословните си терзания, които е изживявал всеки един от нас. Или само хипохондриците, не е ясно.

 

Ива Тодорова или „Приятно ми е Ива“ ще ви допусне в личния си живот и неудобството, което създаде пандемията в него.

 

Радосвета Стаменкова ще поговори откровено и в историческа ретроспекция за секса на българската нация, докато Красимира Хаджииванова ще се опита да ви преведе какво всъщност е искал да каже авторът на живота ни.

 

Елисавета Белобрадова, още известна като Letiashtata Kozzila Erato ще излезе в пълния си парламентарен блясък, но както винаги ще говори за храната, като многопластова метафора на житейските страдания в политическия живот на страната ни.

 

Оля Малинова ще посвети своето участие на майка си, която е поставила рекорд за най-бърз преход от Мачу Пикчу до 5-то районно в София.

 

Каквото и да напишем няма да е толкова показателно, колкото впечатленията, които споделиха присъстващите в социалните мрежи:

 

 

След като знаете всичко това, остава да ви кажем, че билетите се намират в мрежата на ePayGo и са на цена 25 лв. за стандартен билет и 30 лв. за ВИП.Датата 16 август вече е SOLD OUT, но може да има върнати билети, затова следете ТУК дали няма да изскочи нещо интересно , ИЛИ направо грабвайте билети за втора дата – ТУК 17/08/2022, за нея все още има и ВИП билети.

 

Организаторите напомнят:


- събитието е подходящо за хора на всякаква възраст, за разлика от моноспектаклите на продуцента Малинова Оля - това събитие е с много класа и елеганс.
- ВИП билетите са разпределени по сепарета и маси. На входа ще ви бъдат дадени гривни за съответния брой посетители.
- стандартните билети не гарантират седящи места, но ако дойдете навреме ще бъдете настанени.
- гостите се настаняват по реда на пристигане
- вратите отварят в 19:30ч

 

Гаранция даваме, че ще се забавлявате от сърце, ще имате много теми за разговор след това и ще може да се хвалите, че сте гледали One Night Stand 2022 без да сте стояли на опашка пред НДК в студа.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза