Меню

Избрани новини

Афиш

Най-големият ретро музикален фестивал в София връща заряда на 90-те със C-Blocк и Technotronic

 

Фестивалът Retrovesre ще се състои на Стадион Юнак на 6-ти и 7-ми oктомври.

За купона ще се погрижат девет емблематични групи от 90-те като C-Blocк, NANA, SNAP!, Technotronics,  Hot Chocolate, Papa Bear, The Real Milli Vanilli,  Ex Laouche,  Down Low. Те ще се допълнят от автентичния заряд на български артисти, като DJ Marti G, Deep Zone Project, Дует EXPOSE, Румънеца и Енчев и Гумени глави.

Музикалното събитие на есента ще се разгърне на най-голямата декорирана сцена в България от 18 декара, която ще бъде напълно преобразена в духа на едо от най-атрактивните десетилетия в историята на музиката. Това е времето на неоновите цветове, дъвките, ролерите, ледените близалки и касетките.

Атмосферата ще се допълва от визуални ефекти, релакс зона с хамаци и барбарони 600 кв.м., 40 метрови винени барове, 150 вида бира от цял свят, вкусна храна, ВИП, атракционни и детски зони. 

Веднага след концертите, от 22:30 ще има афтър парти в зала, декорирана в духа на деветдесетте, с три DJ-ски пулта и в присъствието на всички артисти, където ще има възможност за автографи и снимки, а купонът няма да спира до сутринта.

 

Първите 500 билета са с 25% намаление! Цените започват от 50 лева. Купете от ТУК

 

Повече информация за събитието във Фесйбук!

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати