Меню

Избрани новини

Музика

Младият рап изпълнител DJ THEO пусна новата си песен “Safari” (видео)

Зад създаването на песента стоят куп имена в екипа.

 

Автор на текста е самия DJ Theo, a зад музиката и направата на инструментала стои младият и талантлив Виктор Атанасов “VRX”. 

Микс и мастъра са изцяло дело на Петър Неделчев - Pez Beats от лейбъла /Dream Stars Records/ 

 

За аранжимента е отговорен Живко Андрейчев - създателят на музикалният лейбъл DSR, през който THEO изкарва своята продукция. Видеото е дело на Христиан Аврамов /DR. H/. 

 

Пикантната част от създаването на парчето е голямата намеса на по големият брат на THEO, добре познат в музикалните среди като едно от големите имена на електронната музика DJ DIASS. Добавяйки финални щрихи в аранжимента за перфектното звучене на песента. 

 

THEO, през изминалите две години даде сериозна заявка за присъствието си на Българската сцена. 

 

Както знаете той е син на един от най-добрите ди-джей в България Teddy Georgo и силно е тръгнал по неговите стъпки. Освен, че Theo прави музика и пее, в работата си показва и завидни качества в DJ-ството . 

 

През изминалата година, Theo направи много силни гастроли в цялата страна с едни от най-известните български изпълнители на Rap/Trap сцената у нас с имена като ГЕРИ НИКОЛ, ДИМЧО, СПЕНС, VIRGO & TRF, MBT, БОРО ПЪРВИ, МЪРДА БОЙЗ и ТИТА.

 

Както разбрахме до края на тази година трябва да излезнат още 6 нови парчета на Theo, като 2 от тях са Feat с любими, известни и добре познати изпълните на България. Представяме ви и видеоклипа на песента, която вече се върти в музикалните телевизии. 

 

DJ Theo пожелава на всички фенове и приятели - весело лято!

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза