Меню

Избрани новини

Фен зона

Мисия „Усмивка“ в Африка

Мария Силвестър, д-р Венета Павлова и Атанас Лазаров:

 


“Успяхме и усмихнахме толкова много деца от Африка” Два месеца подготовка, два месеца усилени преговори и уговорки. Заминаването ни до Африка, Занзибар искахме да бъде по различно и запомнящо се от всички останали. Искахме да дарим усмивка на най-малките,най-сладките деца, деца израснали без родителска грижа и подкрепа.

 

Първия в мисията подари усмивка на децата от Занзибар, подкрепи г-н Георги Пасев,един от собствениците на лидерите в туристическия бранш Абакс и Екватор. Огромните кашони и обеми, над 50 на брой не се оказаха пречка,за да телепортираме от България в Африка.

 

 

Мисията ни не беше лека, изпипахме всеки един детайл, всяка една малка подробност.

И не съжаляваме.

Мощна подкрепа ни оказаха българския производител на натурален чай Ботаникъл. Ботаникъл е една от водещите компании в България за преработка на сушени билки и плодове и производство на чай, семейна фирма с повече от 25-годишна история.Лично на г- н Христо Байков за всички консултации,идеи и подкпрепа.

 

 

Посетихме и се докоснахме до над 350 малчугани от сиропитилището Bububu в Занзибар, сподели в своя инстаграм популярния експерт комуникации Наско Лазаров от Занзибар.

“Раздадохме много подаръци- над 500 четки и пасти подсигурени от Елгидиум, образователни игри и табла за орална хигиена, но най-важното бе, че Ева и Оги Павлови им дадоха знания-научиха ги как да мият своите зъби, какво трябва да спазват, за да бъде усмивката им здрава и щастлива.” каза д-р Венета Павлова, виновник за кампанията в Африка.

Дарихме заедно с невероятните Мария Силвестър и Наско Лазаров палети от здравословен чай от Botanical tea , оризов чипс RiceUp, дрехи от Pause u Flair и огромна морална подкрепа. Благодарим от сърце на туристическия ни гид от лидера Екватор Илия Христов, Галя Георгиева, мистър  Мото Мабанга  – хотел Верде Занзибар –  клуб за членове. Огромни благодарности и за г-н Георги Пасев, собственик на  туристическия оператор Абакс, на Деница Хубенова и

 

 

Илко Петков

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ОСНОВАТЕЛ НА „БОТАНИКЪЛ ЕУ“ ЕООД

“Докосвайки се до децата на Африка, Занзибар ( израснали без родителски грижи ) и до майка Сузана, ръководител на сиропиталището Вububu, ние си тръгнахме по-добри, щастливи и удовлетворени, защото вече имаме нови приятели, които от тук нататък могат да  разчитат на нас.

Сигурни сме, че това е първата крачка в тази значима мисия да даряваме усмивки.” допълни пред медиите още  д-р Венета Павлова, двигател на кампанията.

“Сърцето ми се стопи, когато вечера получих съобщение от възпитателката на сиропиталището, която искрено благодари за отделеното време и сподели огромната радост на малчуганите от дарените усмивки и подаръци. Българският натурален чай  Botanicus tea и здравословния оризов чипс.

 

 

Всичко това ме прави значим и удовлетворен от извършеното благородно дело. Искахме, взимайки с нас енергията и позитивната философия на Африка, да дадем и ние частица от нас. Искахме да дарим повече усмивки… ! Повече радост, повече грейнали детски лица. “ развълнуван сподели емоцията си организаторът Атанас Лазаров.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати