Меню

Избрани новини

Афиш

Медийни награди подкрепят изграждането на храма в родопското с. Забърдо

Церемонията Balkan MEDIA Awards 2022 е на 20 май в хотел Милениум

 

XI-тото издание на годишните награди за журналистика Balkan MEDIA Awards 2022 ще даде старт на благотворителна кампания за изграждането на храм в популярното родопско село Забърдо.

 

Екипът на организаторите на събитието - VIP COMMUNICATION, откликна на апела на църковното настоятелство в с. Забърдо, което се нуждае от подкрепа, а на 30.03.2022 започнаха проучвателните изкопни работи по изграждане на Православния храм „Свети Георги Победоносец“ в с. Забърдо, община Чепеларе.

 

Събитието ще се проведе на 20 май 2022 г. от 19 ч. в Black & White Piano Lounge в Grand Hotel Millennium в София - дни преди най-българския празник 24 май. То съвпада с 16-ия рожден ден на организаторите - агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.  

 

Изграждането ще се осъществи по проект, изработен от екип, воден от арх. Атанас Каджебов и инж. Иван Георгиев от Смолян. Проектът е одобрен от Пловдивската митрополия и Община Чепеларе с Разрешение за строеж № 21 / 09.09.2021.

 

Храмът ще бъде разположен в центъра на Забърдо, непосредствено срещу кметството, в стръмен терен, изискващ големи изкопни и укрепителни работи.

 

Набраните към момента средства са от жители на Забърдо и други дарители, физически лица. Те не са достатъчни за реализацията на проекта. Галопиращите цени на строителните материали и горива оскъпяват строежа допълнително.

 

Поради тези причини Църковното настоятелство се обръща с молба за финансова подкрепа, а банковата сметка е: Църковно настоятелство с. Забърдо

BG77STSA93000022581565.

VIP COMMUNICATION и нейните управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев са носители на почетни дипломи и награди,  връчени им за заслуги в патриотичното възпитание на подрастващото поколение  от най-големите родолюбиви организации – Международната организация на обединените Българи и Съюзът на военноинвалидните кооперации.  
Годишните медийни награди поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медиите у нас. Партньорите на ПР-агенцията ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите - ФРЕШ ПРИНТ, Рефан, Едоардо Миролио и др.


Над 40 журналисти от национални медии и над 150 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство. Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.


Основната цел на церемонията е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на българския бизнес, българските таланти и благотворителните инициативи.


Досегашни носители на престижния приз са журналистите  Иван Гарелов, Милен Цветков, Валя Ахчиева, Васил Иванов,  Мира Добрева, Светослава Рудолф, Георги Коритаров и други.
И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, България он Ер, ТВ Евронюз България, ТВ 1, 24 ТВ, а също и репортери от печатни и ел. медии.

 

Агенцията по традиция поема благотворителни кампании - дългогодишна е инициативата на  ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.


Със средства от благотворителните събития на ВИП Комюникейшън бе финансиран филмът на Ученическия парламент: "ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ"


VIP COMMUNICATION PR Agency инициира и реализира  годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Balkan Media Awards, Балканските награди за Туристическа Индустрия, Балканските Медицински Награди и Черноморските Оскари.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза