Меню

Избрани новини

Звездите

Майкъл Джордан взима пищна българка за снаха (снимки)

Радина Анева се похвали с годежен пръстен с огромен диамант

Баскетболната легенда Майкъл Джордан се сближава все повече с България, след като неговият син Джефри официално се сгоди за нашенката Радина Анева.

Брюнетката се похвали с годежен пръстен с огромен диамант, а предложението е станало факт в тузарски хотел на Хаваите. Двамата все още не са обявили датата на сватбата, но получиха куп коментари в социалните мрежи.

Джордан-младши и Анева са заедно от две години, като не е изключено да направят две сватбени церемонии - една в САЩ и една у нас, по подобие на кеч звездата Александър Русев, който се ожени за колежката си Лана на плаж в Малибу и в родния Пловдив.

ОЩЕ СНИМКИ НА ЩАСТЛИВАТА ДВОЙКА РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Преди време брюнетката представи изгората си на родата, като за целта го накарала да прелети океана за да види къде се намира България.

Джефри Майкъл Джордан се впечатлил от сградата на Народния театър "Иван Вазов", а снимка на целуващата се двойка на фона на катедралата "Александър Невски", навежда на мислълта за скорошен брак.

Синът на Майкъл Джордан и Радина изглеждат безумно влюбени

"Направил е на Радина предложение за брак и се е представил пред родителите й. Заедно са повече от година, като не се отделят един от друг", разкриха близки до щастливата нашенка още преди година.

Радина се мести да живее в САЩ през 2015 г. и работи за медийния конгломерат на Рупърт Мърдок "Туенти Сенчъри Фокс". Нейният избраник Джефри пък къса с баскетбола преди 5 години и в момента работи в "Найк".

"Изглеждат много влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с баща си, но Радина е много деликатна и прикрита относно отношенията им. Доскоро дори не споделяше кой е мъжът до нея", разкриват още българските й приятели.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати