Меню

Избрани новини

Фен зона

Къци ще вдига рейтинга на сериал по NOVA!

Шоуменът се уреди с роля „Ягодова луна“

 

Къци Вапцаров влиза за първи път в български сериал. След като водещият дълго време се показва в разни риалити програми за пеене и готвене, най-сетне той дочака и роля.

 

56-годишният шоумен е завършил ВИТИЗ като кукловод, но досега има само две малки роли в кинофилми. В предстоящия епизод на „Ягодова луна“ във вторник от 22:00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели на първия успех на Рая (Радина Боршош) в актьорското поприще.

 

По време на актьорския курс, преподавателят, в чиято роля ще влезе Къци, ще представи на студентите известния режисьор Иван Зарков, който търси актьори за новия си проект.

В ролята на нашумелия кино деец ще се превъплъти познатият на джаз феновете у нас Петър Димитров. Рая ще получи ролята и това ще я направи много щастлива, но за кратко.

 

Срещата с продуцента на бъдещия филм никак няма да бъде приятна, защото ще доведе до нови сблъсъци и напрежение между героите. В конфликта ще се замесят баща ѝ Любо (Асен Блатечки) и пожарникарят Георги (Александър Сано), който отново ще се превърне в рицар-спасител за дъщерята на началника си.

 

На преден план ще излезе и темата за сложните взаимоотношения баща – син, развиващи се на фона на тъмните дела от подземния свят. Боян ще сключи сделка, в която ще бъде изправен пред сериозен избор и отново ще срещне неодобрението на баща си.

Отношенията им ще се превърнат в поредния пожар, в който Ангел (Христо Мутафчиев) отново ще надделее, а синът му ще остане с горчиво чувство. В следващия епизод на сериала зрителите ще видят Светла (Стефка Янорова) в различна светлина.

 

Тя ще вземе твърдото решение повече да не мълчи за съмненията си относно смъртта на своя съпруг Димитър (Ивайло Захариев). Въпреки съветите на най-близкия си приятел Чавдар (Деян Донков), тя ще сподели дълго пазените опасения и със сина си Георги. / източник HotNews.bg

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза