Меню

Избрани новини

Афиш

Куп родни звезди се забавляваха и излежаваха в първото стендъп шоу на шезлонги (снимки)

Комедиантите от „Нема к‘во“ и Устата препълниха столичен клуб и взривиха сцената от смях

Биляна Йотовска и Митко Димитров, дует „Ритон“, Драго Драганов, Боби Ваклинов и Владо Димов бяха звездната, но шумна част от екзалтираната публика на първото стендъп шоу на шезлонги в България.

Кефът беше пълен, защото рядко се случва (в България никога) публиката да се излежава удобно и забавлява неистово по време на  представление.

Инициатори и главни изпълнители на закачливата идея бяха Калин, Жорони и Венсан, масово известни като група „Нема к‘во“. Обичайно заподозрените за всички сценични пакости комедианти решиха да докажат, че и в България шезлонгите може да бъдат пълни… Наредиха ги в „Студио 5“ и като грижовни плажни арендатори успяха да задържат своята публика с часове по време на стартовото шоу за сезона.

Събитието гарнира ексклузивното участие на Иван Динев-Устата, който поднесе коктейл от авторското си стендъп представление „Звездите отзад“. Дори само заглавието подсказва, че хуморът на Устата може да е болезнен при неправилен и рязък прием (особено ако се „поеме“ от популярните личности -  герои в неговата сатира), но не това беше най-опасното нещо на сцената. Всичко можеше да завърши фатално след номера на Венсан - илюзиониста в групата. Снимки може да разгледате в галерията

Като един от най-популярните фокусници в България, Иван Петров-Венсан поиска за малък трик мобилния телефон на европейския и абсолютен балкански шампион по културизъм Митко Димитров. Сложи телефона в плик, нареди го до други опаковани по този начин телефони, разбърка ги и помоли Драго Драганов да… удря с чук по тях! Спестяваме съсипващите подробности, важното е, че развръзката беше щастлива, за което „Нема к‘во“, от една страна, благодарят на щедростта на Димитров, от друга - на ловкостта на Драганов, а от трета - на безспорните магични умения на Венсан.  

Шоуто на шезлонги откри сезона за „Нема к‘во“ и даде старт на обратното броене до голямото национално турне на комедиантите и Шкумбата. Първата дата от забавния тур е планувана за средата на октомври, а някои от градовете, които ще попаднат „под комедийния удар“, са: Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Габрово, София. 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (3)

RufusToimi Безплатен пълен курс AutoCAD
31.01.2021 11:55 / Отговор
Kehinty 4g мобильные прокси
19.06.2021 05:25 / Отговор
Kehinty 4g прокси в Казани от PROXYSPACE
10.08.2021 20:51 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати