Меню

Избрани новини

Фен зона

Криско чупи рекорди!

Той е най-скъпо платеният сред родния шоубизнес

 

Криско (34) отдавна се е превърнал в емблематично име за успех. Габровецът израства в семейство на музиканти, а амбициите му да стигне до върха датират от ранна юношеска възраст.

 

Макар и опитите му тогава да изглеждат нелепи, и да не носят желаният успех, той не се отказва, и ето че днес името му се споменава по-няколко пъти на ден в медиите и при частни разговори.

 

С изключително осезаем нюх към тенденциите в шоубизнеса, той се превръща в успешен музикант, композитор и продуцент, който създава музика любима на милиони, осъществява мечти и създава звезди.

 

 

Клиповете му се въртят по милиони пъти ежедневно, а умелото му лавиране в стиловете го превръща във всенароден любимец.

 

Неслучайно рапарът е изключително търсен и за популяризиране. Профилите му в социалните мрежи преливат от реклами на продукти, като според източник на LifeOnline.bg само един пост в профила му струва поне 1500 лв.

 

Часовници, торти, енергийни напитки, ремонтни бригади, блиндирани врати, детски играчки, паркети и още десетки услуги и продукти избират музиканта за да ги пропагандира.

 

Най-голямото постижение на Криско обаче си остава изключително успешната телевизионна кампания с Теодора Джехверович, която прави за efbet.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от efbet (@efbet)

 

Постовете и томболите с efbet получават изключително сериозен отклик от страна на феновете му, трупайки двойно и тройно повече харесвания и коментари в сравнение с останалите.

 

Лятото за Криско ще е натоварено, ако съдим по афиша с неговите клубни концерти, през юни и юли той кръстосва страната на длъж и на шир, като обявените му изяви са 33.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза