Меню

Избрани новини

Фен зона

Коктейлни рокли: открийте елегантни и стилни опции за всеки повод

 

Със сигурност искате да изглеждате елегантно и стилно, независимо дали поводът е специална вечеря, важно събитие, рожден ден или пък просто излизане с приятелки. Коктейлните рокли са чудесен вариант за всички тези ситуации, а и за още много. Има огромно изобилие от модели в различни кройки, стилове и цветове. Нека ви разкажем малко повече за възможностите, за да ви помогнем по-лесно да изберете най-подходящата за вас. А защо не и няколко? Със сигурност искате да изглеждате елегантно и стилно, независимо дали поводът е специална вечеря, важно събитие, рожден ден или пък просто излизане с приятелки. Коктейлните рокли са чудесен вариант за всички тези ситуации, а и за още много. Има огромно изобилие от модели в различни кройки, стилове и цветове. Нека ви разкажем малко повече за възможностите, за да ви помогнем по-лесно да изберете най-подходящата за вас. А защо не и няколко?

 

Търсите конкретна дължина за мечтаната коктейлна рокля?

 

Ако като цяло държите на определена дължина за вашата коктейлна рокля, определено са налични всякакви възможности. Може просто да харесвате как ви седи къса, дълга или средна по дължина кройка или пък да желаете да добавите в гардероба си конкретна нова опция. Нека започнем от възможностите за къса дължина. Налични са доста такива, като можете да изберете класически прав вариант до малко над коляното или пък мини такъв с леко разкроение или впит. Освен това в момента е доста актуално задната част на роклята да е малко по-дълга от предната, особено за най-късите модели.

 

В случай, че сте почитателка на миди вариантите, тук възможностите стават доста. Разбира се има прави и разкроени варианти до точно под коляното, а и до средата на прасеца. Освен тях обаче, ще можете да подберете и опция с цепки от всяка страна или пък такава с една отпред или отстрани. Също така има и много интересни асиметрични модели, като например по-дълга рокля от едната страна качваща се до под коляното от другата. За дългите модели пък определено разкроените варианти са доста актуални. Тук можем да кажем, че е тенденция да има цепка отпред при единия крак, а също и просто интересни набори от няколко парчета в предната част. Имате възможност да разгледате изключително разнообразие от коктейлни рокли във всички дължини тук: https://modivo.bg/c/zheni/obleklo/rokli-i-gashterizoni/kokteilni-rokli.

 

Търсите коктейлна рокля спрямо конкретния повод?

 

Ако търсите коктейлна рокля за определен повод, можете да заложите на такава в съответен стил. Да кажем, че ви е нужна опция за по-официален случай. Това може да е бизнес събитие или вечеря, сватба или посещение на много изискан ресторант. Тогава е добър вариант да заложите на класически цвят като например черно или на друг, но не в изключително наситен тон. Освен това можем да ви препоръчаме да изберете и по-официална материя, като например сатен за повече елегантност. Допълнително, от гледна точка на дължината за къса рокля, е добре да изберете не прекалено къса, а пък за дълга удобна опция до глезена, която няма да настъпвате с избрания модел обувки.

 

В случай пък, че искате просто да излезете с приятелки за вечеря и коктейл, то можете да подберете и по-алтернативна опция. Един вариант е рокля в наситен цвят, който много харесвате или просто искате да изпробвате. А защо не и такава в няколко цвята или с интересни орнаменти? Също е вариант да заложите и на мини вариант, който е доста къс. Допълнително можете да комбинирате добре и памучна или вълнена рокля с по-спортни обувки за максимално удобство.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати