Меню

Избрани новини

Фен зона

Кали: Шамарите възпитават! Тя поступвала синовете си с всякакви подръчни средства

Певицата се подготвя да се оттегли от лекия жанр и да нагази в дълбоките води сред борсовите акули

 

От опита си в отглеждането на трите си момчета Кали е убедена, че шамарите възпитават.

 

Певицата не се притеснявала да използва тежката майчина ръка, за да накара децата си да я уважават и да се замислят над постъпките си.

 

Най-много шамари изял най-големия й син Жоро, заради лошо отношение към майка си, но и средният Марк опитал от майчините методи за възпитание.

 

Третото й дете обаче минало „между шамарите“, защото било много послушно и ученолюбиво, а и Кали се била уморила след първите две.

 

Певицата не се притеснява да признае, че вярва в силата на боя и смело разкри, че е налагала наследниците си с каквото й попадне под ръка.

 

В студиото на предаването „Преди обед“ тя сподели още, че пандемията донесла и ползи, най-вече за природата с приземяването на самолетите и изчистването на околната среда.

 

В личен план била доволна, че й останало много време с децата, за да ги наблюдава как учат. Марк, който сега ще бъде пети клас, не търпял да му казват какво да прави и не харесвал много училището.

 

Той бил в математическа паралелка и майка му, която е дипломиран психолог и философ, призна, че нищо не разбира от материята.

 

Най-големият Жоро завършил техникум у нас, рисувал и пишел рап, но също не обичал да учи и в Лондон разбрал, че няма как да успее без диплома.

 

В момента той работи в строителството във Великобритания и влачи тухли и бетон по новите сгради.

 

Младежът не пропускал да се похвали пред майка си колко добре се е научил да готви и постоянно споделял кулинарните с творения с нея.

 

Наскоро левентът разчувствал жената дарила го с живот, като без повод й пратил букет с картичка, за да й благодари, че точно тя е негова майка.

 

Междувременно, Кали се пренасочва от музиката към финансите и ударно се обучава за борсов посредник, защото смята, че вече е твърде възрастна да пее по сцените по гащи.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза