Меню

Избрани новини

Фен зона

Известни филми посветени на играта Бинго

Запознати ли сте с историята на бингото?

 

Играта се заражда още през 1920-та в Ню Йорк, след което бързо е разпространена в Америка и Европа. Въпреки, че влиза в семейството на хазартните игри, Бингото е социално занимание, практикувано от големи групи хора. Бинго онлайн безплатно пък е новото супер забавление за разнообразен тип аудитория, а новите технологии значително редуцираха средната възраст на класическия бинго потребител.

 

Бингото бе абсолютен хит в средата и края на миналия век и не е никаква изненада, че играта е включена в огромен брои филми и сериали.

 

Известни кино продукции с бинго


Нека да започнем с едни от класическите анимационни филми за деца – „Хотел Трансилвания“. Във филма от 2012-та година, има една много специална сцена, където главният герой играе по-различна версия на бинго. Там номерата не са теглени в специални топки, а са заменени от малки черепи.

 

Друг популярен бинго филм е – “Rampage” (Унищожители). Там, протагонистът се появява в интересна броня, но никои в бинго залата не го забелязва. В този случай, фокусът е насочен към фактът, че хората, играещи бинго, са толкова концентрирани, че са неспособни да забележат какво се случва около тях.

 

За финал, може да споменем популярния сериал „Better Call Saul” (Обадете се на Сол). Сериалът продължава историята на някои от главните герои на тоталния хит – „Breaking bad” (В обувките на сатаната).Там главният герой Джими участва като доброволец в специални Бинго вечери, организирани от дом за стари хора.

 

Защо Бингото стана толкова популярно в интернет


Онлайн бингото следва правилата на класическа игра, но предлага и нови функции. Най-голямото му предимство идва от удобството, което предлагат новите технологии. Играчите не трябва да посещават специални зали, а могат да се забавляват от комфорта на собствения си дом. Специалния софтуер пък позволява закупуването и следенето на много повече билети, което пък увеличава шансовете ви за печалба.

 

Също така, всеки сайт предлага няколко различни зали, предназначени за джоба на различен тип аудиторията. Това, за съжаление, не е възможно в бинго залите от тухли и бетон.

 

Въпросните иновации спечелиха по-млада аудитория за играта. Глобалната пандемия и масовия локдаун пък принудиха и по-възрастните потребители също да се насочат към онлайн алтернативите.

 

Бингото е част от портфолиото на всеки голям казино сайт. Освен това, играчите могат да се възползват и от страхотните бонус предложения в сектора. Бонус първи депозит вече достига до 200% и стига до четирицветни суми. Интернет сайтовете за хазарт предлагат и отлични програми за лоялност, чрез които също може да си върнете част от разиграните средства.

 

Играчите се радват и на останалите огромни предимства на интернет: залагане от всяка точка, 24 часа наличен съпорт, най-добрия възможен софтуер, който почти изключва бъгове или други системни грешки и т.н.

 

Според последни проучвания, средната възраст на бинго играча е между 25 и 44 години. Въпреки, че мъжката аудитория бележи забележителен ръст, все още жените са основни потребители на тази услуга.

 

Бингото е страхотна игра, осигуряваща огромна доза забавление и създаваща предпоставки за нови приятелства. Играта обаче остава в сферата на хазарта, а залозите крият и лоша страна, която може значително да навреди на вашия живот. Залагайте разумно и отговорно.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза