Меню

Избрани новини

Афиш

Иде време за Нашето време

Руслан Мъйнов, Мирослав Иванов и „Бага Тур“ са част от събитието тази година

За пета поредна година концерт-спектакълът „Нашето време“ ще отправи вдъхновяващо послание и паралел между историята и съвремието. На 19 октомври сцената на емблематичното кино „Освобождение“ ще събере заедно изпълненията на: Руслан Мъйнов, Мирослав Иванов („Обичайните заподозрени“), победителката в „Гласът на България 2018“ Ния Петрова, вълшебната Нели Андреева - солист в ансамбъл „Филип Кутев“, завладяващите  Димитър Атанасов и Христо Младенов, барабаниста на „Подуене блус бенд“ Емил Тасев и пианиста Любо Цанев. Появата на момчетата от „Бага Тур“ със сигурност ще е един от най-чаканите моменти в спектакъла. Предвижда се те да  представят атрактивна демонстрация на тракийска бойна сцена, която със сигурност няма да остави безразлична публиката.

Както всяка година, специален гост на програмата е актьорът Янко Лозанов, чиито рецитации на патриотични стихове са разтърсващи.

Организатор на събитието е Марио Георгиев, популярен в медийното пространство като човека, зад когото стоят куп събития и инициативи, свързани с родолюбието, българщината и националното самосъзнание. Чрез концертен разказ отдаваме чест на малкото неща, които може би ни карат да се гордеем, че сме родени на тези географски ширини. Фолклор! Език! Вяра! - разказва Марио, по повод актуалния концерт „Нашето време“. -  Оценявайки късмета да имаме знайни и незнайни исторически личности, от които да се вдъхновяваме и учим, всеки трябва ясно да си даде сметка, че въпреки всичко в момента тече нашето време. Време, в което зависи от нас дали ще бетонираме едни здрави морални и честни примери за бъдещето, или ще сме безпътни и нестабилни като дърво без корен.

„Нашето време“ ще запали своя пламък на 19 октомври 2019 г.  от 19 часа на сцената на кино „Освобождение“ - София. Билети може да намерите в мрежата на Еventim и да усетите духа на концерта чрез специалното FB събитие: https://is.gd/R4mOwT

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати