Меню

Избрани новини

Афиш

Хеви Метъл радост в София – „Хелоуин“ с концерт през декември

Хелоуин

В оригиналния си състав бандата ще забие в „Арена Армеец“ на 14 декември

Легендарната немска метъл група "Хелоуин" включи България в своето световно турне - “Pumpkins United”. Феновете отново ще видят на една сцена емблематичните бивши членове – китаристът Кай Хансен и вокалът Михаел Киске, пише ПИК.

Бандата събира седем музиканти – включително настоящия вокал Анди Дерис и китаристът Саша Герстнер, по този начин за първи път в България ще могат да бъдат чути всички песни в оригиналния им вид.

"Pumpkins United" включва Михаел Киске – вокал; Кай Хансен – китара; Михаел Вайкат – китара; Маркус Гроскопф – бас; Анди Дерис – вокал; Саша Герстнерr – китара; Даниел Льобе – барабани.

Първите 200 билета ще са на промоционални цени от 50 лева /правостоящи/, след това ще има билети по 60 лева /правостоящи/ и по 70 и 80 лева /седящи/.

„Изключително сме щастливи, че можем да предложим това преживяване на българските фенове. За първи път ще имаме шанса да видим тази група в оригиналния й състав, което не се е случвало от 20 години. Подготвяме и още една изненада за феновете на рок музиката в България“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Идеята за това турне се ражда през 2015-а година, когато групата стига до извода, че е време за нова глава в славната им история. „Да свирим песни на Helloween с Unisonic винаги е било приятно завръщане и усещане, но да свирим в оригиналния състав, и с Анди, ще бъде нещо наистина специално“, споделя Киске.

Супертурнето ще стартира на 28-и октомври в Бразилия и ще мине през Латинска Америка, Европа, Азия и САЩ. Очакват се много изненади и близо 3 часа музика с най-големите хитове на групата. „Прекарахме си страхотно по времето на 'Hellish Rock' 1 & 2, но сега със сигурност ще удвоим преживяването“, разказва Hansen, а Markus Grosskopf допълва „Със сигурност ще има песни, които не сме свирили от много време и дори такива, които никога не сме“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза